O Nama
"Kocka šećera" je renomirana zagrebačka grupa, koja je svoje dugogodišnje postojanje obilježila živom svirkom i širokim repertoarom pjesama koji se sastoji od evergreena do najnovijih hitova. Osim poznavanja gotovo svih najpopularnijih domaćih pjesama,  grupa "Kocka Šećera" raspolaže i zavidnim poznavanjem stranog repertoara kojim je i stekla svoju prepoznatljivost i popularnost.

Grupu čine iskreni zaljubljenici u dobru glazbu, a oni su:
Zoran Sambolek : akustična i električna gitara, vokal
Ivana Lacković : vokal, udaraljke
Goran Lacković : klavijature, vokal
Dejan Lacković : bas gitara, vokal
Zoran Stinčić - Stina : bubnjevi

Grupa je do sada surađivala sa brojnim eminentnim domaćim glazbenicima, a neki od njih su i Zvone Bohem, s kojim su održali mnoge koncerte diljem Jadrana, te Željko Krušlin – Kruška u čijem su društvu, pod zajedničkim imenom "Grupa Latino", odradili brojne nastupe, kako na televiziji, tako i na koncertima diljem Hrvatske i inozemstva.

Zbog svoga ogromnog iskustva, grupa "Kocka Šećera" je odličan izbor za sve prigode; od svadbenih svečanosti, maturalnih zabava, rođendana, krstitki, pa do raznih promocija, domjenaka, klupskih svirki, koncerata... Zagarantirana je vrhunska zabava, odlična svirka i profesionalnost u poslu!